Zorg en Medische hulpmiddelen zijn in alle categorieën beschikbaar in onze online thuiszorgwinkel.

U vindt bij ons een breed aanbod aan medische / zorg hulpmiddelen in vele categorieën. Ons doel is u zo goed mogelijk van dienst te zijn in uw online aanschaf van hulpmiddelen. Wij proberen u dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door te streven naar een overzichtelijke indeling en gestructureerde categorisering. Naast winkelgemak bieden wij u ook veiligheid in betalingen door gebruik te maken van erkende betalingssystemen zoals iDeal (alle gecertificeerde banken) en paypal (alle erkende creditcards).

Naast medische en zorg hulpmiddelen bieden wij ook hulpmiddelen aan voor therapie en herstel. Wij hebben gemerkt dat deze producten vaak gepaard gaan. Zo merkten wij op dat bijvoorbeeld arm- en beentrainers in de categorie Therapie vaak een logisch gevolg zijn van onze ondersteunende producten zoals bijvoorbeeld elleboogondersteuning en krukken. Vergelijk op Elektrischefietsencenter.nl de prijzen van onze favoriete shops die snel, gratis leveren en ze echt op voorraad hebben!

Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke toekomst van online winkelen.

Uwhulpmiddelen.nl is een onderdeel van Triple B.L.A. Dit bedrijf houdt zich bezig service gerichte internet concepten. Dit houdt in dat zij gespecialiseerd zijn in webshops en websites zo gebruiksvriendelijk en servicegericht mogelijk te maken. De webshop Uwhulpmiddelen.nl is de eerste webshop in een markt waar gebruiksvriendelijkheid en servicegerichtheid op internet sterk verbeterd kon worden. Wij proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Indien u tips of aanmerkingen heeft horen wij dat graag van u via ons contactformulier.

Alle medewerkers van Uwhulpmiddelen.nl bedanken u voor uw interesse –Gemakkelijk online winkelen toegewenst!